sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Pakkasii pitää mutta aurinko = ^.^

Terrrrve. Ulkona on kylyymä mutta sisällä on lämmin, etenkin kun neuloa tikuttaa. Löytyipäs taas kuvia, joita ei blogissa ole näkynyt, joten pistetään näkymään!

Kumma(tai siis "kummi-" with a twist)tyttö sai synttärilahjaksi villapaitaliivin (ei se ole villapaita, kun siinä on napit, niin mikä se on?). Sen avulla opeteltiin kuulemma hartaasti napittamaan ITSE, ja auttaa ei saanut. Anteeksi, kummitytön vanhemmat, pitkistä pukemissessioista. :) Ohje Novitalta.

Myssy siskotukselle! Sinne mahtuu nuttura, huom. Tai iso pää. Novitan Crystal -langasta, jonka paljeteista näkyy kuvassa näköjään tasan yksi, joka ainoana onnistui poseeraamaan kiiltävää puoltaan kameran salamalle. Niitä oli ehkä oikeasti muutama enemmänkin.

Edellä mainittu kumm[a/i]tyttö sai joululahjaksi muun muassa palmikkohuivin. Se oli toivelahja. Pitäähän tytöllä olla punainen huivi! Seiskaveikan langasta taas, omalla ohjeella.

Pistetään nyt tämäkin, vaikka vähän töhnösti kuvassa edustuukin... Kamera ei osaa kuvata värejä oikein, kaikki näyttää riisitautisen keltaisilta. Enkä ole pro-photoshoppaaja, eli olkoon! Kyseessä siis joka tapauksessa tuubihuivi Garnstudion ruosteenoranssista Vivaldi-mohairlangasta (hitsi jotta osaa olla ohutta. En suosittele neulepinnan purkamisen yrittämistä, siinä harmaantuu karvat), joka hirttyy eikun menee kaksi kertaa kaulan ympäri. Veljen vaimolle tilaustyönä. Silmukoita oli jonkin verran ja kerroksia vähän vähemmän. Mutta oli se pehmeä <3

3 kommenttia:

  1. Niin...tuo raidallinen neulehan on villatakki vanhalta nimeltään-en tiedä,miksi niitä nykyisin kutsutaan... :D

    VastaaPoista
  2. Voi hyvät hyssykät! Sehän se on, villatakki. Kiitos äiti, mitä tekisinkään ilman sinua :D

    VastaaPoista