lauantai 11. heinäkuuta 2009

Aloitus.

Ehkäpä minäkin rupean viimein tähän blogihärvellykseen, sehän on niin trendikästäkin nykyään. Ainakin vähän kokeilen, josko sitä jaksaisi aina välillä kertoilla jotain asioista ja luomuksista ja puuhista. Niin kukako tätä sitten lukee? Tuota... enhän minä vaan tiedä. Ihmisillä on kuulemma nykyään aika paljon blogienselausaikaa, niin ehkä joku tännekin eksyy ja viihtyy ainakin muutaman sekunnin elämästään, mikä on jo ihan kivasti.

Mie oon tehnyt nyt kevään ja kesän aikana niin maan mahoottomasti käsitöitä, että pitäisi varmaan takautuvasti esitellä niitä täälläkin. Ties vaikka tässä tulisi hiljainen kausi, ja näyttäisi vallan, etten mikään ahkera käsityöläinen olekaan! Ja sehän nyt olisi ihan vastoin omaa identiteettikäsitystäni ja menisi ihan pähkinöiksi loputkin. Eli kaivellaanpas kuva-arkistoja tässä piakkoin, ja katsotaan, mitä onnistun sieltä haamimaan intternettiä koristamaan.

2 kommenttia:

  1. Onnea blogin syntymän johdosta! Blogin odotusaika oli hieman pitkä, mutta vastasyntynyt sitäkin suloisempi. Toivon blogille pitkää ikää ja onnea kirjoittajalle :)

    VastaaPoista
  2. No nyt minäkin pääsin kommentoimaan...vaikka näenkin kättesi töitä ihan livenä,niin kiva näitä sivuja on lukea!Aletaan vaan penkoa minun vaatekaappiani,pian sivut täyttyy käsitöistäsi!:)

    VastaaPoista