sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Lastenvaatteita ja kesää itsellekin.

Kesän kunniaksi valkoinen huivi! :O Mätsää uuteen vyöhön, pääsee testaamaan valkoisuussopivuuttaan. Nenäni näyttää muuten jotenkin leikatulta, mutta kyllä se ihan normaali on oikeasti. Huivi on muuten myös kaulassa kiva, aika fiiniä.








Iih, tykästyin tähän malliin, jotenkin niin mukava ja helppo ommella, vähällä vaivalla kivaa näköä :) Tuo alaosa on siis resoria, yläosa joustavaa trikoota. Valloittava retrokuosi, eikös! Ai ei? No minä tykkään! Toivon kyllä, että myös vastaanottaja tykkää, mitähän sanoo pikkuneiti Iiris pohjoisista? Hassu kummatäti lähettää ihan hassuja vaatteita.



Los böxors. Äitin kaapista löytyy kivoja aarrekankaita, nämäkin sellaista jännää ulkohousukangasta, jossa on sellainen pikkukarvapehmoinen pinta, jota on pakko silitellä ja hiplata. Sit tuollaiset erittäin makeat pinkit raidat. Ompelin siihen sellaista nauhaa, mikä sen nimi onkaan? Nappikaupan vanhahko mukava täti sanoi, että sellaisia käytettiin aiiina, kun hän oli lapsi, niillä piilotettiin saumoja kun pidennettiin lasten housuja!

Paljon muitakin lastenvaatteita onpi tuolla kasassa, mutta kuvat tähän vain parhaista paloista. Ehkäpä saan niistä jossain vaiheessa kuvia neidin itsensä päällä? :)

Ja kun vielä oppisin, miten nämä kuvat saisi kerralla menemään nätisti tekstin kanssa. Menevät arvalla aina ihan mihin kohtaan sattuu, kun tämän sivuston logiikka päihittää minut. Snif. Sitten pitää vekslata. Hoh.

2 kommenttia:

  1. Huippua matskua täällä!

    En malta odottaa, että kuriirit saapuvat ja tuovat nämä ihanat luomukset tullessaan. Mustajärven pikku prinsessa saa tanssia, juosta ja hyppiä uusissa vaatteissaan sekä laulaa: "Ihahaa, ihahaa, hepo ratsastaa!". Joskus biisi loppuu: "...Rilla ratsastaa!". Livenä kummatytön näät sitten pian, sukujuhliin on enää pari viikkoa :)

    Retropaita on huippu, ei tule ihan heti samanlaista vastaan. Housut on tosi sporttisen näköiset, ehkä meidänkin tyttö saa nyt lisää virtaa kun on niin kovin rauhallinen tapaus ;)

    VastaaPoista
  2. No ei taatusti tule samanlaisia vaatteita vastaan,kankaat toisinaan aikamoisia aarteita...;)Kiitos ompelijalle,kun tyhjennät kaappiani!Se jännä nauha taitaa olla polvekenauhaa...Jatka samaan malliin!:)

    VastaaPoista