maanantai 19. heinäkuuta 2010

Myssypäivitys.

... Olen niiiin pitkään taas tuumannut, että johan on laiska, kun ei saa blogiaan päivitettyä - tulee ihan hirveä rysäys kuvia kerralla, kun ei viitsi, tai siis muka tietenkään ehdi, olla säännöllinen. Joten NYT teen sen viimein, käytän vartin arvokkaasta ajastani ja saan mielenrauhan.

Sytomyssyjä tuli Kasa. Tuli tehtyä vähän kaikenlaisia jännittävyyksiä, mutta ehkä niille koti löytyy - vaikka Hassuna Hattuna tai kotimyssynä, ellei julkisena asusteena. :)

 Ja lisää. Kiitos pohjoisen siskoni ja äitini työkaverit lankalahjoituksista, autoitte hyvää asiaa!

Jaa milläkö ohjeilla näitä tehtiin? Tuota... Yksi käyttämäni ja muokkailemani oli Minttu-myssy MammaMyyn  blogista. Tässä kuvassa valkoinen kennopipo oli Novitan ohje. Muut taisivatkin sitten olla kutakuinkin omaa sovellusta.
Tämänkin piti olla sytomyssy, mutta eräs tuttavani siihen niin ihastui, että nappasi itselleen :) Lankana Novitan Rose Mohair, menekki yksi kerä, ja ohje löytyipi Novitalta.

Jos nyt olisin oikein ahkera, voisin yrittää päätellä Ison Kasan sukkia, kuvata ne ja päivittää tänne seuraavaksi pitkäaikaissairaiden sukkalahjoitussaldoni. Ja kaivella ehkä vähän taas sitä muistikorttia, josko löytyisi jotain muutakin...


1 kommentti: